واحد فناوری اطلاعات دانشکده

تاریخچه مرکز کامپیوتر:

مرکز کامپیوتر دانشکده از سال 1379 با 7 دستگاه کامپیوتر پنتیوم 3 راه اندازی و در سال 1380 ، تعداد 8 دستگاه کامپیوتر پنتیوم 4 به آن افزوده شد. در این هنگام از مرکز کامپیوتر، صرفاً برای ارائه برنامه های کاربردی مربوط به رشته های دانشکده الهیات استفاده می شد.

در سال 1380، شبکه دانشکده الهیات، راه اندازی و به شبکه اینترنت دانشگاه متصل شد و به این ترتیب سرویس اینترنت به مرکز کامپیوتر و سایر واحدهای اداری و اتاق اساتید اضافه و خدمات مرکز کامپیوتر دوچندان گردید.

این مرکز از بدو آغاز به کار، با بهره گیری از دو کارشناس فنی ثابت دانشگاهی، علاوه بر سرویس دهی به دانشجویان دانشکده، تبدیل به مرکز آموزش به پرسنل دانشگاه گردید و خیل عظیمی از کارکنان در این مرکز، آموزش کامپیوتر را فرا گرفتند و همین امر موجب شد که طی سالیان اخیر، کامپیوترها و تجهیزات مرتبط، دچار فرسایش شدید شوند.

 

واحد فناوری اطلاعات دانشکده در انتهای راهروی طبقه اول دانشکده قرار دارد. مدیریت واحد بر عهده آقای مهران شهرستانی است که از اواخر سال 1390 تاکنون عهده دار این مسؤلیت است که با رویکرد جدیدی در استفاده بهینه از منابع موجود در راستای اقتصاد مقاومتی، ملزومات کامپیوتری فرسوده و اسقاطی دانشکده را مورد تعمیر و بازسازی قرار داد تا در چرخه کاری دانشکده بکار گرفته شوند و این روند، همچنان ادامه دارد و هزینه خرید برخی ملزومات، تاکنون صفر بوده است.

 

امکانات:

مرکز کامپیوتر:

دانشکده الهیات و معارف اسلامی دارای دو مرکز کامپیوتر کارشناسی با 25 دستگاه سیستم کامپیوتر و مرکز کامپیوتر تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) با 28 دستگاه سیستم کامپیوتر است که تمامی دانشجویان دختر و پسر شاغل در این دانشکده با استفاده از اکانت کاربری اینترنت که توسط مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه از ابتدای اشتغال به تحصیل برای دانشجویان با اعتبار پایان تحصیل صادر می­شود، می­ توانند با مراجعه به دو مرکز کامپیوتر و در اختیار گرفتن یک کامپیوتر، به بطور رایگان به شبکه جهانی اینترنت متصل بشوند. یک دستگاه ویدئو پروژکتور در مرکز کامپیوتر کارشناسی نصب شده که برای کلاس‌های درس کامپیوتر دانشجویان دانشکده الهیات از آن استفاده می­ شود.

جهت تسهیل دسترسی دانشجویان گرامی به اینترنت با لپ تاپ، در همه کلاس­ ها و فضاهای عمومی دانشکده، نود شبکه فعال است.

 

ویدئو کنفرانس:

اتاق ویدئو کنفرانس (وبینار) به منظور برگزاری وبینارها، برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه، انجام کارگاه­ های آموزشی، همایش­ ها  در سال 1398 در راهروی طبقه اول تاسیس گردید. این اتاق دارای امکانات سمعی و بصری با ظرفیت 20 نفر بصورت حضوری می ­باشد.

 

لابراتوار زبان:

لابراتور زبان به منظور آموزش درس آزمایشگاه زبان رشته زبان و ادبیات عربی  در سال 77 در طبقه اول با 28 کابین تأسیس گردید و در سال 1396 به منظور تجهیز و  به روز رسانی  به طبقه دوم منتقل گردید. اکنون لابراتور زبان   دارای 32 کابین  مجهز به امکانات سمعی و بصری که با نرم افزار  Classmate  هدایت می­شوند. این نرم افزار براساس سیستم سرور کلاینت طراحی شده است و کلیه عملیات و کارایی سیستم از طریق استاد هدایت و مدیریت  می­شود .

قابلیت های نرم افزار :

Ü ذخیره سازی کلاس درس با توجه به نوع کلاس، سطح، تاریخ شروع، تعداد جلسات و زمان­بندی هفتگی

Ü کار تعاملی و یا نظارتی بین استاد و دانشجو (ذخیره فعالیت دانشجو، کنترل سیستم دانشجو، مکالمه همزمان با مانیتورینگ)

Ü اتصال به شبکه جهانی

Ü چت گروهی و غیر گروهی

Ü مکالمه دانشجو، مکالمه بین دانشجویان

Ü مدل سازی یک دانشجو برای بقیه دانشجویان

Ü امکانات ذخیره سازی

Ü مدیریت دریافت و ارسال فایل­ها

Ü پخش فیلم